Installatie

Dé zekerheid van kwaliteit

Contact opnemen Offerte aanvragen

Hollands Warmte Service is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van uw c.v. installatie. Tevens zijn wij officieel dealer van verschillende topmerken cv ketels. Daardoor zijn wij in staat snelle, betrouwbare en goede service te verlenen.

De zekerheid van kwaliteit

U wilt ‘s winters een warm huis en voldoende warm-water? Dat kan wij leveren combi-ketelsvan klein tot groot dus voor elk wat wils.

Een nieuwe CV

U heeft een nieuw huis waarin nog geen centrale verwarming aanwezig is, of u bent aan het verbouwen en vervangt meteen oude kachels voor een complete cv-installatie. Natuurlijk bent u dan bij ons aan het juiste adres.

Vloerverwarming

Ook zijn wij gespecialiseerd in het installeren van Vloerverwarming-systemen (infrezen of op netten, nieuwe tegels op de vloer geen probleem wij kunnen u adviseren omtrent de nieuwste (natuurstenen) tegels en ook hebben wij de beste tegelzetter op afroep!
Voor een complete cv installatie komt de specialist bij u langs,degene maakt samen met u een begroting van uw wensen, uiteraard is het advies en de bij horende offerte gratis en vrijblijvend.
Als u een vrijblijvende offerte wenst gaat u naar het contactformulier. Wij bellen u terug voor een afspraak.

Aanbieding

Laat uw oude cv-ketel vervangen voor een nieuwe HR combi. U kunt bij ons kiezen uit vele modellen en merken. Wij leveren alleen Duitse en Nederlandse kwaliteitsketels!