Oude cv ketel vervangen

Contact opnemen Offerte aanvragen

Standaard 2 jaar garantie

Top merken CV ketels

i

Onderhoudscontract ook mogelijk

Veel mensen vragen zich af wanneer het moment daar is om hun oude cv-ketel te vervangen. Van een goede cv-ketel heeft u doorgaans rond de 15 jaar plezier. Na verloop van tijd kunnen de prestaties van de centrale verwarming echter verminderen en stijgt als gevolg daarvan het energieverbruik in huis. Om te besparen op uw energieverbruik is het daarom verstandig uw oude cv-ketel tijdig te vervangen. Daarbij heeft u diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor hoogrendementsketels met het oog op het milieu én uw eigen portemonnee, maar ook de standaard cv-ketels zijn een goede keuze.

Objectief advies omtrent een oude cv-ketel vervangen  

Bij het vervangen van een oude cv-ketel kijken we altijd naar uw persoonlijk situatie. Hoe ziet uw huishouden eruit, wat is het huidige verbruik en welke ketel sluit aan bij een goed geïsoleerde woning? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor uw nieuwe cv-ketel, wanneer u de oude cv-ketel gaat vervangen. Dit doen wij objectief en professioneel, zodat we zeker weten dat u de beste keuze maakt.

Oude cv-ketel vervangen? De specificaties om rekening mee te houden

Bij de keuze voor een vervangende cv-ketel vragen wij u altijd naar uw eigen bevindingen. Bent u tevreden met de huidige prestaties van uw cv-ketel en dan met name de kracht van de centrale verwarming. Deze worden ingedeeld in klassen van C3 tot C6; hoe hoger de waarde, des te hoger is de kracht. Doorgaans kiest men voor de klassen C4 of C5, met name met het oog op energieverbruik en efficiëntie. Wilt u uw oude cv-ketel vervangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Hollands Warmte Service. Heeft u nog vragen over onze service? Bel dan naar +31 (0)229 581 001.

Aanbieding

Laat uw oude cv-ketel vervangen voor een nieuwe HR combi. U kunt bij ons kiezen uit vele modellen en merken. Wij leveren alleen Duitse en Nederlandse kwaliteitsketels!

Wij zijn officiële dealer van

Heeft u interesse gekregen in onze service?

Bel ons op: 0229 - 581001 of neem hieronder dan vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid