Standaard 2 jaar garantie

Top merken CV ketels

i

Onderhoudscontract ook mogelijk

Om de vloer volledig klaar te maken voor vloerverwarming kiezen veel mensen ervoor hun vloer te laten frezen. Wilt u bijvoorbeeld in een bestaande woning nog vloerverwarming aanleggen, dan zou u ervoor kunnen kiezen een volledig nieuwe vloer te leggen, maar een vloer frezen is een stukje goedkoper én daarnaast efficiënt. Bij Hollands Warmte Service zijn wij gespecialiseerd in dit type werkzaamheden. Wilt u ook genieten van een warm comfort in uw woning door het laten leggen van vloerverwarming? Laat u dan door ons verder helpen.

Vloer frezen: De werkzaamheden

De vloer frezen is niet eenvoudig. Met geavanceerde freestrommels wordt in de bestaande vloer, doorgaans beton, een specifieke constructie gefreesd. Binnen deze constructie komt op een later tijdstip de installatie van de vloerverwarming te liggen. Daarom is het belangrijk dat dit precies op de juiste manier gebeurt. Dankzij onze expertise en ervaring weten we wat er bij het frezen van een vloer komt kijken. Die expertise komt goed van pas wanneer u op zoek bent naar een partij die u van A tot Z helpt bij de aanleg van een vloerverwarming. Dat doen wij namelijk óók!

Nauwkeurig en professioneel

Bij Hollands Warmte Service gaan we nauwkeurig en professioneel om met elke werkzaamheid. Een vloer frezen is een secuur werkje en wij pakken daar alle tijd voor die nodig is. Wij staan na het frezen van de vloer nog klaar om de installatie samen met u aan te sluiten. Voordat u het weet geniet u van een goed functionerende vloerverwarming. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct en vrijblijvend een offerte aan bij Hollands Warmte Service of bel naar +31 (0)229 581 001.

Aanbieding

Laat uw oude cv-ketel vervangen voor een nieuwe HR combi. U kunt bij ons kiezen uit vele modellen en merken. Wij leveren alleen Duitse en Nederlandse kwaliteitsketels!

Wij zijn officiële dealer van

Heeft u interesse gekregen in onze service?

Bel ons op: 0229 - 581001 of neem hieronder dan vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid