Vloerverwarming Heerhugowaard

Contact opnemen Offerte aanvragen

Standaard 2 jaar garantie

Top merken CV ketels

i

Onderhoudscontract ook mogelijk

Wilt u tijdens de koude dagen genieten van een warme ondergrond, kies dan voor vloerverwarming in de omgeving van Alkmaar of Heerhugowaard. Dan zijn wij uw partner! Een heerlijke warme vloer waar u het hele jaar door met blote voeten overheen kunt lopen én waardoor u minder gebruik hoeft te maken van uw radiatoren. En wist u dat deze constructie ook steeds beter past bij een divers aantal vloeren? Bij Hollands Warmte Service vertellen we u alles over welke vloerverwarming goed past bij welk type vloer én zorgen we voor een optimale installatie.

Uw specialist voor vloerverwarming in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard

Hollands Warmte Service is gevestigd in Noord-Holland. Wij zijn een ervaren en professioneel bedrijf dat dankzij jarenlange expertise in vloerverwarming en cv-ketels inmiddels een erkende reputatie opbouwde. Zo zorgen wij ervoor dat uw vloerverwarming in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard van begin tot eind optimaal in elkaar steekt. Dat betekent dat we uw ondervloer vrijmaken, eventueel frezen in het bestaande beton, de installatie leggen en alles aansluiten op uw systeem. Binnen enkele stappen geniet u van het comfortabele gevoel van een vloerverwarming in uw woning.

Ervaar de voordelen van vloerverwarming

Kiest u overal in huis voor vloerverwarming, of alleen in bepaalde kamers? Vloerverwarming zorgt namelijk voor een prettige, gelijkmatige verdeling van de warmte over de hele ruimte waar dit ligt. Dat betekent dat u een gezond en comfortabel leefklimaat in huis creëert. U zorgt er zodoende voor dat u geen (grote) radiatoren meer nodig heeft en vloerverwarming geeft direct meer waarde aan uw woning. Bent u ook geïnteresseerd in vloerverwarming in Alkmaar of Heerhugowaard? Vraag dan gerust een offerte op bij Hollands Warmte Service. U bereikt ons ook telefonisch op het nummer +31 (0)229 581 001.

Aanbieding

Laat uw oude cv-ketel vervangen voor een nieuwe HR combi. U kunt bij ons kiezen uit vele modellen en merken. Wij leveren alleen Duitse en Nederlandse kwaliteitsketels!

Wij zijn officiële dealer van

Heeft u interesse gekregen in onze service?

Bel ons op: 0229 - 581001 of neem hieronder dan vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid