Vloerverwarming laten leggen

Contact opnemen Offerte aanvragen

Standaard 2 jaar garantie

Top merken CV ketels

i

Onderhoudscontract ook mogelijk

Gaat u een vloerverwarming laten leggen en bent u op zoek naar een geschikte partner? Maak kennis met Hollands Warmte Service. Wij hebben jarenlange ervaring in de aanleg en aansluiting van vloerverwarming in nieuwbouw en bestaande woningen. Ook onder de meest lastige afwerkvloeren zorgen wij door middel van onze freestechniek voor een optimaal resultaat. Vloerverwarming laten leggen is een goede keuze wanneer u jaren wilt genieten van een optimaal functionerend systeem. Wij zorgen dat alles voor u wordt geregeld.

Vloerverwarming laten leggen: Alle opties op een rij

Uw vloerverwarming laten leggen, dat is een stap waarover u vast goed heeft nagedacht. Weet u namelijk al of u de vloerverwarming wilt gebruiken als hoofd- of bijverwarming? Die keuze kan grote gevolgen hebben voor de uitstraling van uw woning, het al dan niet gebruiken van radiatoren én het besparen op de energie. En tot slot is het verstandig om goed na te gaan of uw huidige vloer wel geschikt is voor vloerverwarming. Bij Hollands Warmte Service nemen we dat van tevoren overigens allemaal nog met u door. Vrijblijvend.

Kosten en tijdsplanning

De vloerverwarming laten leggen hoeft niet heel veel tijd te kosten. Afhankelijk van de situatie van uw vloer zullen we deze bijvoorbeeld eerst moeten openmaken, de constructie frezen, egaliseren, installeren en afronden. Deze stappen doorlopen we nauwkeurig; u geniet binnen zeer korte tijd van het beste resultaat. Ook uw vloerverwarming laten leggen en benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Hollands Warmte Service en bel naar +31 (0)229 581 001.

Aanbieding

Laat uw oude cv-ketel vervangen voor een nieuwe HR combi. U kunt bij ons kiezen uit vele modellen en merken. Wij leveren alleen Duitse en Nederlandse kwaliteitsketels!

Wij zijn officiële dealer van

Heeft u interesse gekregen in onze service?

Bel ons op: 0229 - 581001 of neem hieronder dan vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid