Standaard 2 jaar garantie

Top merken CV ketels

i

Onderhoudscontract ook mogelijk

Heeft u een huis gekocht en wilt u een nieuwe cv-ketel plaatsen? Dan helpt Hollands Warmte Service u daar graag bij. Wij beschikken over een divers aanbod verwarmingsketels en plaatsen deze op zeer korte termijn voor u. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk cv-ketel of wilt u graag informatie over de prestaties van de verschillende cv-ketels binnen ons assortiment? Wij helpen u graag verder.

Vrijblijvend persoonlijk advies bij een nieuwe cv-ketel plaatsen

Een cv-ketel die goed functioneert zorgt ervoor dat u zeker 15 jaar geniet van warm water en een goede verwarming van uw woning. Tegenwoordig heeft u steeds meer keuze als het gaat om het bepalen welke cv-ketel u wilt. Goed advies is daarom belangrijk. Wij vertellen u graag welke keuzes u heeft en geven persoonlijk advies over het plaatsen van een nieuwe cv-ketel. Wellicht zijn er ontwikkelingen in uw directe omgeving die invloed hebben op uw keuze voor een cv-ketel; ook dat voorzien we u van een advies op maat.

Vakkundig een nieuwe cv-ketel plaatsen

Een nieuwe cv-ketel plaatsen doen wij zorgvuldig en netjes, zodat uw volledige installatie optimale prestaties levert. Derhalve beschikken onze monteurs ook over de expertise om met verschillende installaties te werken. Wist u trouwens dat investeren in een zuinige ketel zorgt voor een gunstig energielabel? Wij helpen u bij het plaatsen van een nieuwe, moderne en hoogwaardige cv-ketel. Vraag direct een offerte aan bij Hollands Warmte Service. Heeft u nog vragen over onze service? Bel dan gerust naar +31 (0)229 581 001.

Aanbieding

Laat uw oude cv-ketel vervangen voor een nieuwe HR combi. U kunt bij ons kiezen uit vele modellen en merken. Wij leveren alleen Duitse en Nederlandse kwaliteitsketels!

Wij zijn officiële dealer van

Heeft u interesse gekregen in onze service?

Bel ons op: 0229 - 581001 of neem hieronder dan vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid