Remeha cv ketel plaatsen

Contact opnemen Offerte aanvragen

Standaard 2 jaar garantie

Top merken CV ketels

i

Onderhoudscontract ook mogelijk

Hollands Warmte Service helpt u een Remeha cv-ketel te plaatsen. Remeha is één van de grootste en meest moderne merken voor cv-ketels. Hiermee kiest u voor innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Binnen het merk Remeha heeft u eveneens de keuze uit diverse modellen, waaronder de Avanta, Quinta, Calenta en de W21. Dit type cv-ketel gaat doorgaans tussen de 12 en hoogstens 20 jaar mee. Binnen die periode heeft u de zekerheid van een installatie, die duurzaam en energiebesparend voor u werkt. Hollands Warmte Service plaatst deze voor u.

Remeha cv-ketel plaatsen: De zekerheid van een warm huis

De centrale verwarming zorgt ervoor dat u in huis warm water én een goed functionerende verwarming geniet. Wanneer wij een Remeha cv-ketel plaatsen bij u thuis, dan vertellen wij u van A tot Z wat hiervan mag verwachten. De moderne cv-ketel is doorgaans voorzien van hedendaagse functies die zeer de moeite waard zijn en met de uitgebreide handleiding van Remeha weet u altijd wat u moet doen bij storingen. Wilt u een Remeha cv-ketel plaatsen, dan kan Hollands Warmte Service meer voor u betekenen!

Besparen op uw energieverbruik

Remeha is één van de leidinggevende merken als het gaat om cv-ketels. Een combiketel kan u bijvoorbeeld een prima besparing in energieverbruik opleveren. Ook wanneer de samenstelling van uw huishouden door de jaren heen is veranderd, kan het efficiënt zijn om het vermogen van uw cv-ketel te verhogen en dan is een nieuwe Remeha ketel interessant. Met de nieuwe cv-ketels van Remeha krijgt u tevens een beter energielabel toegekend, hetgeen de waarde van uw huis zal verhogen. Wij kunnen voor u zorgvuldig en professioneel een Remeha cv-ketel plaatsen. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of bel ons op +31 (0)229 581 001 voor meer informatie en mogelijkheden.  

Aanbieding

Laat uw oude cv-ketel vervangen voor een nieuwe HR combi. U kunt bij ons kiezen uit vele modellen en merken. Wij leveren alleen Duitse en Nederlandse kwaliteitsketels!

Wij zijn officiële dealer van

Heeft u interesse gekregen in onze service?

Bel ons op: 0229 - 581001 of neem hieronder dan vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid