Standaard 2 jaar garantie

Top merken CV ketels

i

Onderhoudscontract ook mogelijk

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming en daarbij hoort het uitvlakken van de vloer. Hollands Warmte Service kan u hierbij helpen. Het uitvlakken van de vloer is namelijk een specialistische klus die u direct goed wilt laten uitvoeren. Het geldt doorgaans als voorbereiding voor het leggen van vloerverwarming, maar bijvoorbeeld ook tegelvloeren of parket. Een vloer lijkt met het blote oog vaak al vlak, maar zelfs oneffenheden van luttele millimeters dienen uitgevlakt te worden voordat u vloerverwarming kunt aanleggen.

Ervaring en expertise bij uitvlakken vloer

De specialisten van Hollands Warmte Service hebben jarenlange ervaring in het uitvlakken van vloeren en vervolgens aanleggen van de vloerverwarming. Een vlakke vloer draagt bij tot optimale prestaties voor uw vloerverwarming. Wij zorgen ervoor dat uw vloer vet- en stofvrij is en gaan daarna voor u aan de slag. Met geavanceerde apparatuur zorgen we ervoor dat uw vloer volledig vlak wordt gemaakt. Door het uitvlakken van uw vloer zorgt u er tevens voor dat u nadien het beste resultaat bereikt voor uw ondergrond of vloerbedekking.

Hollands Warmte Service helpt u graag!

Wij helpen u van A tot Z bij het uitvlakken van de vloer, maar we kunnen nog veel meer voor u betekenen. Wilt u de vloer gereed maken voor vloerverwarming of wilt u advies over de beste ondergrond voor uw cv-installatie? Dan staan wij voor u klaar. Mocht u op zoek zijn naar een specialist in het uitvlakken van de vloer en bent u benieuwd naar de kosten & mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Hollands Warmte Service of bel naar +31 (0)229 581 001.

Aanbieding

Laat uw oude cv-ketel vervangen voor een nieuwe HR combi. U kunt bij ons kiezen uit vele modellen en merken. Wij leveren alleen Duitse en Nederlandse kwaliteitsketels!

Wij zijn officiële dealer van

Heeft u interesse gekregen in onze service?

Bel ons op: 0229 - 581001 of neem hieronder dan vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid