Standaard 2 jaar garantie

Top merken CV ketels

i

Onderhoudscontract ook mogelijk

De energiemarkt is volop in ontwikkeling en Hollands Warmte Service beweegt als officiële Vaillant dealer mee. Of het nou gaat om duurzame investeringen, besparen op uw energieverbruik of nieuwe ideeën op het gebied van combi ketels en thermostaten; wij staan voor u paraat. Ook in uw regio zijn wij daarom uw erkende Vaillant dealer. Bij ons staan service en duurzaam omgaan met energie voorop. Ook Vaillant heeft in de afgelopen jaren diverse ontwikkelingen doorgemaakt die voor de particuliere markt veel mogelijkheden biedt. Wij staan voor u klaar om u te informeren over de laatste transities bij Vaillant.

Service en ondersteuning bij uw Vaillant dealer  

Als erkend Vaillant dealer zijn wij uw allround installatie- en onderhoudsbedrijf. Wat betekent dat u bij ons de absolute expertise kunt vinden wanneer het gaat over Vaillant ketels. Heeft u storingen, wilt u informatie over innovaties binnen het merk of bent u van plan een Vaillant centrale verwarmingsketel aan te schaffen? Wij vertellen u alles wat u over dit merk moet weten én alle voordelen waar u gebruik van kunt maken.

Vaillant: Jarenlange kwaliteit

Vaillant werd in 1874 opgericht in Duitsland en heeft zich van meet af aan gekenmerkt door innovatie en kwaliteit. Ook in eigen land is Vaillant al jaren een betrouwbare naam in een sterk innoverende markt. Dit betekent onder meer dan u bij Vaillant een garantie op duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit in cv volledige lengte van de installatie én service. Wilt u gebruik maken van onze service als Vaillant dealer? Vraag dan een offerte aan of neem direct contact op door te bellen naar +31 (0)229 581 001.

Aanbieding

Laat uw oude cv-ketel vervangen voor een nieuwe HR combi. U kunt bij ons kiezen uit vele modellen en merken. Wij leveren alleen Duitse en Nederlandse kwaliteitsketels!

Wij zijn officiële dealer van

Heeft u interesse gekregen in onze service?

Bel ons op: 0229 - 581001 of neem hieronder dan vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid