Vloer laten egaliseren

Contact opnemen Offerte aanvragen

Standaard 2 jaar garantie

Top merken CV ketels

i

Onderhoudscontract ook mogelijk

Heeft u zojuist vloerverwarming laten aanleggen, dan is het zaak de vloer te laten egaliseren.  Dit gebeurt in de stap dat u de vloer weer dicht gaat maken. Bij Hollands Warmte Service hebben wij hier ervaring mee. Wij zorgen ervoor dat uw vloerverwarming niet alleen op professionele wijze wordt afgedicht; u kunt ook bij ons terecht om de vloer te laten egaliseren. Dat betekent dat op de millimeter nauwkeurig de vloer weer vlak wordt gemaakt. U geniet zodoende van het comfort van een functionele vloerverwarming én loopt rond op een egale ondergrond: een lust voor uw voeten.

Werkzaamheden wanneer u de vloer laat egaliseren  

Uw vloer laten egaliseren kost enige tijd en inspanning. Met speciaal egalisatiemortel zal de vloer volledig genivelleerd worden aangelegd. Dit zorgt voor een gladde en vlakke vloer, precies zoals u dat graag wilt. Het laten egaliseren van de vloer is dan wel een precisiewerk, het duurt niet lang voordat u verder kunt. Zo is de vloer doorgaans binnen 24 uur opgedroogd, zodat u verder bezig kunt met de overliggende afwerkvloer. Hierbij kiest u bijvoorbeeld voor tegels of een parketvloer. Als de ondervloer maar egaal is. Bij Hollands Warmte Service begrijpen we dat maar al te goed.

De vloer laten egaliseren: Onze expertise 

Bij Hollands Warmte Service hebben we niet alleen ervaring met de aanleg van vloerverwarming, we hebben ook een brede expertise in het egaliseren van de vloer. In combinatie met de vloerverwarming en onder druk van warmte wil de vloer namelijk nog wel eens opbollen of uitzetten, maar daar heeft u na onze egalisatiebeurt geen last van. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen als u ons de vloer laat egaliseren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)229 581 001 en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanbieding

Laat uw oude cv-ketel vervangen voor een nieuwe HR combi. U kunt bij ons kiezen uit vele modellen en merken. Wij leveren alleen Duitse en Nederlandse kwaliteitsketels!

Wij zijn officiële dealer van

Heeft u interesse gekregen in onze service?

Bel ons op: 0229 - 581001 of neem hieronder dan vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid